MG Chiptuning ECU Engine Computer Unit

Povećanje Snage Kamiona

Otključajte puni potencijal svog kamiona uz naša jednostavna rješenja. Iskusite povećanu snagu, poboljšani okretni moment i smanjenu potrošnju goriva putem našeg stručnog Chip Tuninga i inovativnih optimizacija AdBlue sustava. Vozite pametnije, vozite bolje.

Isključivanje AdBlue SCR DPF EGR sustava na svim modelima kamiona

Rješavanje problema AdBlue, SCR, DPF, EGR, NOX na sustavima za obradu ispušnih plinova, za sve euro 4, euro 5, euro 6 kamione.

Chip Tuning za Povećanje Performansi Kamiona

Također nudimo i uslugu Chip Tuninga – Mapiranja Kamiona. Veća snaga motora, veći okretni moment pri nižim okretajima, kao i smanjenje potrošnje goriva, samo su neki od razloga za chip tuning kamiona.

AdBlue – SCR sustav za obradu ispušnih plinova, složen je i uključuje puno elektroničkih komponenata, senzora, pumpa i modula koji su skloni čestim kvarovima. Troškovi popravka su vrlo visoki i uzrokuju prekid rada kamiona.

Softversko isključenje AdBlue sustava odnosi se na reprogramiranje elektroničke upravljačke jedinice, tako da se više ne pojavljuju greške vezane za SCR AdBlue sustav i nema ograničenja u radu kamiona. Dakle, kamion radi bez prekida, eliminirajući potrebu za AdBlue i smanjujući troškove održavanja.

Rješenje Bez Problema

Rješavanje problema ograničenja rada kamiona, zbog kvara sustava za obradu ispušnih plinova, koji se odnosi na DPF filter, AdBlue, Urea, DEF, SCR sustav, NOX senzor.
Nakon intervencije nema nikakvih smetnji u radu kamiona. To uključuje:

Rješenje problema za različite kamione

Rješenje problema, vezanih za sustave obrade ispušnih plinova, nudimo za sve kamione s Euro 4, Euro 5 i Euro 6 motorima, različitih proizvođača zastupljenih na našim cestama.
Popis nekih od podržanih proizvođača kamiona:

  • MERCEDES
  • MAN
  • VOLVO
  • SCANIA
  • IVECO
  • RENAULT
  • DAF

Brzo rješenje u Republici Hrvatskoj

Rješavanje problema sustava za obradu ispušnih plinova na Euro 4, Euro 5, Euro 6 kamionima u najkraćem mogućem roku na području Republike Hrvatske.
Izlazak na teren!

Scroll to Top